hits

Nervedramaet fortsett

Heisann!

Me spelte kamp mot Stabæk på Nadderud Stadion den 19 november klokka 18:00. 

Eirik Bakke stilla med desse elleve:

Mathias Dyngeland

Per Magnus Steiring - Kjetil Wæhler - Even Hovland 

Ole Martin Rindarøy - Eirik Birkelund - Eirik Schulze - Bjørn Inge Utvik - Taijo Teniste 

Stanisa Mandic - Martin Ramsland 

Benken: Tarjei Omenås, Christophe Psyché, Eirik Skaasheim, Joachim Soltvedt, Markus Brændsrød og Bendik Bye.

25 min: Gult kort Sogndal, Eirik Birkelund. Er for voldsam i duell med Jeppe Acrtander Moe. 

30 min: Mål 1-0 Stabæk, Ola Brynhildsen. Tortol Lumanza prøver på eit innlegg til Brynhildsen som står i feltet saman med fleire Sogndals- og Stabækspelarar. Brynhildsen tek ballen på direkten, og skyt til høgre for Dyngeland. Det ser faktisk ut som ballen fer utanom mål, men den går inn. Det er og ein ganske lett ball å ta, sidan det ikkje ar mykje styrke i skotet. Dyngeland verkar oppgitt, sidan det faktisk er ein ball han skal redde, men det er vel litt vanskeleg når ein kjem brått på. Dette målet i mot gjer ikkje Sogndal sin situasjon mykje betre.. 

34 min: STRAFFE STABÆK!! Er det mogleg. Frank Boli går ned i feltet i ein duell med Sogndals nummer 41, Kjetil Wæhler. Det er eit billeg straffespark, og er vel eigentleg litt filming i den situasjonen og. Der er eg faktisk einig med Wæhler og Dyngeland, at det ikkje er eit straffespark! 

34 min: STRAFFEBOM, OHI OMOIJUANFO. Stabæks toppskårar missar på straffesparket. Han skyt til venstre, og ballen er i perfekt høgde for Dyngeland til å redde. Eg trudde faktisk at Dyngeland kom til å gå feil veg, og det hadde gått mot enda eit tap. Men det gjorde det ikkje, heldigvis. 

35 min: Gult kort Sogndal, Mathias Dyngeland. Protesterar på straffa. 

PAUSE: Stabæk går i garderoben med 1-0 leiing. Stabæk har eigentleg ingenting å spele om, men det har Sogndal. For Sogndal så står det mellom å rykke ned eller, å overleve ein sesong til på øverste nivå. No må faktisk Bakke ta eit grep om korleis dei skal framstå, også om dei har innsatsvilje, og om at dei er villig til å blø for drakta. Viss det er slik dei vil framstå på siste kamp mot Vålerenga, så rykkjer dei ned. Det er eg heilt sikker på.. 

55 min: Bytte Sogndal. Bjørn Inge Utvik ut, Joachim Soltvedt inn. 

56 min: Mål 1-1 Sogndal, Joachim Soltvedt. Stanisa Mandiv sler inn eit perfekt innlegg til Soltvedt som einaste Sogndalsspelar i feltet. Mandic blir jaga av Stabæksspelarane, men får uansett slått inn eit innlegg. Soltvedt fokuserar på å treffe ballen, og det gjer han med glans. Stabæk keeper, John Rune Alvbåge prøver å ta ballen før Soltvedt, men Soltvedt er raskare og skyt ballen kontant i mål! Hærleg treff av Soltvedt som kanskje har berga eit poeng for Sogndal i nedrykksstriden. 

63 min: Bytte Stabæk. Ola Brynhildsen ut, Moussa Njie inn. 

78 min: Bytte Sogndal. Martin Ramsland ut, Markus Brændsrød inn. 

83 min: Gult kort Sogndal, Stanisa Mandic. For seint i ei takling. 

87 min: Bytte Sogndal. Stanisa Mandic ut, Eirik Skaasheim inn. 

87 min: Bytte Stabæk. Tonny Brochmann ut, Rubio Rubin inn. 

SLUTT: Sogndal har berga eit poeng, og er på same poengsum som Aalesund, men Aalesund har betre målforskjell enn Sogndal. Vinn Sogndal med eit mål over Vålerenga, og Aalesund tapar, er Sogndal på kvalikplass. Under kampen i dag, speaker noko om korleis det går mellom Aalesund og Strømsgodset, sidan Bakke vil at hans menn skal fokusera på seg sjølv og prestere det beste for å unngå nedrykk. 

Kjelder: firdalive.no, youtube.com/porten


-Saftkokaren

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

saftkokaren

saftkokaren

18, Sogndal

Eg er ein person som heilt sidan 2014 har vore engasjert i fotballens verd. På denne bloggen kjem eg til å skrive om i hovudsak om Sogndal Fotball. Følgje bloggen vidare? Følg meg på Instagram: saftkokaren

Kategorier

Arkiv